aprilie 15, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

PERCHEZIŢII ALE POLIŢIŞTILOR CAPITALEI ÎNTR-UN DOSAR PRIVIND SUSTRAGEREA MAI MULTOR TROTINETE ELECTRICE

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Joi, 3 decembrie a.c., poliţisti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, după ce cinci tineri ar fi sustras opt trotinete electrice.

La data de 27 octombrie 2020 poliţişti din cadrul Secţiei 13 au fost sesizaţi, prin plângere, de către un bărbat, reprezentant al unei societăţi comerciale cu obiect de activitate – închirierea de trotinete electrice, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras opt astfel de trotinete, prejudiciul cauzat fiind estimat la 5.000 de euro.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta reclamată ar fi fost comisă de cinci tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani, aceştia folosind o aplicaţie pentru identificarea locațiilor și poziționarea exactă a trotinetelor și ulterior prin scoaterea din funcțiune a sistemului GPS, ar fi sustras opt trotinete, cât și GPS-ul montat pe cadrul unei a noua trotinete, amplasate stradal, în zona sectoarelor 2 şi 3 din Capitală. 

Astfel, s-a procedat la punerea în aplicare a trei mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, în urma cărora au fost identificate şi ridicate mai multe bunuri de interes în cauză. Toţi cei cinci bănuiţi au fost conduşi pentru audieri la sediul secţiei de poliţie.

Din investigaţiile efectuate a rezultat că trotinetele sustrase ar fi fost valorificate pe raza judeţului Călăraşi, 5 dintre acestea fiind recuperate şi restituite persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate de Secţia 13 Poliţie şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu tinerii în stare de reţinere.

Sursa foto: wall-street.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).