ianuarie 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

DÂMBOVIȚA Pucioasa are de astăzi o nouă stație de ambulanțe

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 38 Second

Începând de astăzi a intrat în funcțiune noua stație de ambulanțe din orașul Pucioasa, dotată cu 4 autospeciale deservite de 6 echipaje medicale. Prezenta o necesitate această stație, deoarece Spitalul din Pucioasa are în grijă mii de pacienți din zona de nord a județului și nu numai. 

”Au trecut trei ani de la interpelarea făcută de mine către ministrul Sănătății de la acea vreme, în care ceream reînființarea Serviciului de Ambulanță din Pucioasa. Iată că lucrurile intră în normal în orașul stațiune: de astăzi a intrat în funcțiune noua stație de ambulanțe, dotată cu 4 autospeciale deservite de 6 echipaje medicale. Era nevoie de acest lucru, mai ales că Spitalul din Pucioasa are în grijă mii de pacienți din zona de nord a județului și nu numai. 

Meritele primarului orașului, Constantin Ana, sunt incontenstabile. A pus la dispoziția serviciului un spațiu modern, amenajat astfel încât fluxurile de circulație și siguranța pacienților și a medicilor să respecte legile în vigoare. 

Oamenii din zonă au nevoie ca, în situații de urgență, primul ajutor să vină cât mai rapid, iar pentru acest lucru trebuie să facem tot ceea ce, instituțional și omenește, este posibil….a susținut președintele CJD, Corneliu Ștefan 

De altfel, primarul orașului spune că acest lucru este o promisiune indeplinita, o șansa la viața in plus pentru locuitorii orașului Pucioasa:

”Din foarte multe motive mi-a luat mai bine de un mandat să rezolv aceasta problema importanta a comunitații noastre!

Insă, de astazi, in Pucioasa functioneaza după multă vreme, din nou, o STAȚIE DE AMBULANȚA!!!

Intr-o locație moderna, pusa la dispozitie de Primaria Pucioasa, care indeplinește toate cerințele actuale legat de fluxuri si de siguranța, vor lucra incepand de astăzi 6 echipaje ale Serviciului de Ambulanța Județean Dâmbovița, ce vor deservi 3 ambulanțe tip B si o ambulanța tip A!

O promisiune indeplinita, o șansa la viața in plus pentru locuitorii orașului nostru!!!…a susținut primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).