ianuarie 23, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

VIDEO – Contre DURE între Victor Ponta și Dacian Cioloș, în direct la Digi24: ‘La voi la USR s-au transferat hoții de diplome’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second
ponta ciolos
Liderul USR-PLUS, Dacian Cioloș, a avut un schimb dur de replici cu Victor Ponta, reprezentantul PRO România. Cioloș l-a întrebat pe Ponta cum vrea să scape de problema plagiatelor academice din educație. Victor Ponta a explicat că reprezentanții USR nici măcar nu au fost la școală, dar au trecut în CV-urile lor aceste instituții de învățământ.

„Domnule Cioloș v-ați supărat că v-am prins cu subiectul despre arsul din 2016. Știți cum scăpăm de plagiate? Îl luăm pe primarul din Brașov, care a declarat că are școală și n-a făcut-o. Îl luăm pe Vlad Voiculescu căpitan la 15 ani. Trebuie să-l luăm pe ministrul dvs. din 2016. Eu știu foarte clar: întâi a fost domnul Curaj și i-ați dat ordin să-mi facă acel dosar de plagiat, iar el a preferat să demisioneze. L-ați adus pe Mircea Dumitru și el fiind colaborator al Securității, știți asta că a primit dovadă de la CNSAS, a fost de acord.

Eu sunt foarte rău, dar am făcut facultate și am învățat. Aveți prea mulți colegi care își declară studii pe care nu le-au făcut niciodată. Terminați cu turnătorii pe care i-ați folosit și cu colegii din USR care nu fac școală, dar își declară școli pe care nu le-au făcut. Nu m-a dovedit nimeni că am plagiat. Cine? Turnătorul dvs.? La voi la USR s-au transferat hoții de diplome”, a spus Victor Ponta, la Digi24.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).