iunie 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

VIDEO Sorin Grindeanu: PSD va fi primul partid care va avea rezultatul la parlamentare. Am cooptat o echipă de specialiști IT

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 6 Second
Sorin Grindeanu
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a anunțat duminică, la finalul unei ședințe a Consiliului Politic Național PSD, că în echipa de campanie a partidului pentru alegerile parlamentare au fost cooptați mai mulți specialiști IT care se vor ocupa de centralizarea rezultatelor de la scrutinul din 6 decembrie.

„Niciun vot dat de români PSD nu va putea fi furat. Am pus la punct împreună cu colegii noştri din teritoriu cel mai eficient sistem de numărătoare paralelă a voturilor la nivel naţional pentru alegerile parlamentare. Am cooptat în echipa de campanie un grup de membri din Organizaţia de tineret, specialişti în IT. Ei vor susţine din punct de vedere tehnologic tot ceea ce ţine de raportările privind procesele verbale din acea noapte”, a spus Grindeanu duminică, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD.

El a adăugat că PSD va fi partidul care va avea în cel mai scurt timp voturile numărate „până la ultimul”.

El a avut și un mesaj pentru partidele de dreapta: `Niciun vot pe care românii îl vor acorda partidului nostru nu se va mai pierde. Vreau să fac un avertisment pentru PNL şi USR şi anume că nu aveţi nicio şansă să mai deturnaţi votul românilor’.

El a adăugat că PSD va câștiga alegerile și că exclude o guvernare cu PNL.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).