mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Vești proaste pentru români! Facturile la gaz ar putea crește cu 200 de lei pe an

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 4 Second

Cresc facturile la gazele naturale. Fiecare familie va ajunge să plătească la finalul anului cu 200 de lei mai mult, prin tarifele de distribuție.

Românii ar putea plăti cu 16 lei pe lună mai mult pentru a acoperi costurile de racordare la rețea pentru ceilalți consumatori.

Calculele au fost făcute pe baza promisiunilor politice că până în 2026 ar trebui să fie racordați între 1,8 și 2,1 milioane de noi consumatori.

Fiecare familie va plăti 200 de lei pe an în plus la gaze

”Racordarea gratuită a tuturor consumatorilor apare în două dintre programele politice pe care le-am analizat, există chiar două cifre avansate în două programe diferite: 1,8 milioane de noi consumatori până în 2026 şi 2,1 milioane de noi consumatori până în 2026, dar ce aş dori să precizez este că această abordare este benefică doar dacă are la bază considerente corecte din punct de vedere economic şi al echităţii”, a precizat Dumitru Chisăliţă, preşedinte al Asociaţiei Energia Inteligentă.

”Se va ajunge la situaţia în care fiecare familie va plăti circa 200 de lei pe an suplimentar ca alţi consumatori să beneficieze de gaze. Nu cred că este o abordare echitabilă şi cred că trebuie găsite alte soluţii de finanţare”, consideră Chisăliţă, informează Antena3.ro

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).