iunie 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu, despre declaraţiile lui Orban după incendiu: ‘Nu ai dreptul, chiar din funcţia de premier, să dai elemente din anchetă’/ VIDEO

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, îi reproşează premierului Orban declaraţiile politice făcute în ultimele 24 de ore, după incendiul de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, unde au murit 10 oameni arşi. Liderul social-democraţilor afirmă că „nu ai dreptul, chiar din funcţia de premier, să dai elemente din anchetă”.

„Trebuie să aştepţi soluţia dată de procurori. Am înţeles că incendiul nu a fost în zona unde se făceau lucrări pentru a fi instalate mai multe paturi”, a mai spus Ciolacu.

Domnul Orban vorbea despre autorizare ISU. Domnul ministru Tătaru e medic la Huşi. Să ne spună dacă spitalul de la Huşi are autorizare ISU.

El a precizat că politicienii nu ar trebui să răspundă cu o încrâncenare politică, după incendiul de la spitalul din Piatra Neamţ.

„Categoric că politicul se va implica, dar ar fi cea mai mare greşeală în acest moment ca această tragedie să fie politizată, mai ales după ce a făcut acel doctor erou. Noi politicienii să răspundem acum cu o încrâncenare politică ar fi cea mai mare greşeală. Cred că emomentul unui pact, de stabilire a unui buget, cum am stabilit pe Apărare. Cred că e un moment în care toate forţele politice să se unească şi să semneze acest pact, indiferent de patronaj, patronajul preşedintelui, şi să ştim ce buget va fi alocat sănătăţii, fiindcă altfel nu vom înainta”, a conchis preşedintele PSD.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).