mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Fosta jurnalistă Elena Lasconi, devenită primar, a concediat șefii poliției locale și ai Pieței: ‘Aici nu merge și așa ca până acum’

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 11 Second
Elena Lasconi
Primarul orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi (foto stânga), i-a dat afară pe șefii Poliției Locale și ai Pieței pentru că nu s-au asigurat că sunt impuse regulile anti-Covid la principala piață a orașului. Lasconi a închis și piața până luni, relatează Mediafax.

Primarul orașului Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a anunțat că i-a destituit din funcții pe șefii Poliției Locale și ai Pieței pentru că nu s-au asigurat că sunt impuse regulile anti-Covid la principala piață a orașului, informează Mediafax.

Lasconi a închis și piața până luni pentru a lua măsurile de siguranță. „La Câmpulung nu ne jucam cu sănătatea oamenilor. Am hotărât să închid piața centrală pentru că nu s-au respectat regulile. După cum știți, după ce săptămâna trecută am încercat să le redeschidem cu sprijinul prefectului, cu sprijinul DSP, al Jandarmeriei și al Poliției Municipale. Dar șeful piețelor nu a respectat regulile de a tăia cele două șiruri de geamuri pentru a se face circuit de aer. Tocmai din acest motiv l-am eliberat din funcție pe șeful pieței, dar și pe comandantul Poliției Locale pentru că nu a asigurat pază, dezinfectant și termometru aici la intrare, așa cum trebuia făcut. Din păcate voi închide acum piața, o să o redeschidem mâine după ce se vor lua toate măsurile de siguranță. Pentru că aici nu merge și așa ca până acum”, a anunțat Elena Lasconi.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).