noiembrie 29, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

VIDEO Ludovic Orban își arată CINISMUL: Spune că dacă ar fi respectat legea alocațiilor pentru copii nu ar mai fi făcut investiții

1 min read
Read Time:48 Second
Ludovic Orban
Ludovic Orban a refuzat, încă de la adoptarea legii dublării alocațiilor, la finele lui 2019, să dea banii pentru copii, așa cum a decis Parlamentul. Joi seara, premierul a dat dovadă de cinism, comparând banii pentru alocații cu banii pentru investiții, afirmând că dacă guvernul pe care îl conduce ar respecta legea și ar dubla alocațiile, nu s-ar mai face investiții. Comparația asimetrică făcută de premier vine după ce CCR a motivat decizia prin care a spus că executivul este obligat să dubleze alocațiile pentru copii.

”PSD a profitat de un moment și a trecu dublarea alocațiilor. Am spus că nu sunt bani. Cum să spui așa ceva într-o motivare? Luăm bani de la investiții și punem la alocații sau luăm de la co-finanțare proiectelor cu finanțare europeană și dăm la alocații și nu mai absorbim fonduri europene? Eu vă spun sincer, nu poți să îți bați joc.”, a declarat Ludovic Orban la Realitatea PLUS.

sursa;stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).