noiembrie 26, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Rareș Bogdan, despre protestul de la Guvern: Confiscarea boxelor este o prostie

1 min read
Read Time:55 Second
protest Piata Victoriei
Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, duminică, la Antena 3, că îi roagă pe jandarmii aflați în Piața Victoriei să își păstreze calmul în contextul protestului din fața Guvernului. El a catalogat ca fiind „o prostie” o eventuală confiscare a boxelor, după o scurtă altercație între jandarmi și protestatari pe acestă temă.

„Ii rog pe jandarmi sa-si pastreze calmul, dreptul la protest este democratic. Nu trebuie sa oprim protestul. Trebuie sa le atragem atentia ca e bine sa pastreze distantarea sociala, sa poarte masca, ca exista riscul de a se infecta. Dar niciodata nu voi fi impotriva unui protest. Iar aia cu boxele, lasati domnule boxele in pace, lasati oamenii sa se exprime. O confiscare a boxelor, ca sunt ale lui Dide, Bot, Lovin, Ceausescu, sau ale cui or fi acum, este o prostie, trebuie lasati oamenii sa se exprime. Iubim libertatea, dar nimeni nu iubeste moartea”, a declarat Rareș Bogdan.

Pe 10 august, jandarmii au batut protestatarii, acum, le-au luat „jucariile” , respectiv statiile de amplificare.De aceasta data cine o fi comandat asta?Intrebarea este retorica!

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).