mai 6, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Începe SCANDALUL: Echipa lui Joe Biden îl ameninţă pe Donald Trump că îl va EXPULZA din Casa Albă, dacă refuză să plece

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 7 Second
biden trump
Un purtător de cuvânt al lui Joe Biden, candidatul democrat la preşedinţia SUA, a ameninţat vineri să-l „expulzeze” pe Donald Trump de la Casa Albă dacă el va refuza să-şi recunoască înfrângerea, care pare din ce în ce mai probabilă, informează AFP.

Joe Biden, 77 de ani, este vineri la un pas să acceadă la Casa Albă după ce a înregistrat un avans în voturile din statul-cheie Pennsylvania, unde procesul de numărare continuă, însă Donald Trump pare hotărât să conteste verdictul voturilor. Niciun învingător nu a fost încă declarat oficial, scrie agerpres.ro.

„Americanii vor decide deznodământul acestor alegeri”, a declarat vineri Andrew Bates, un purtător de cuvânt al lui Biden. „Iar autorităţile americane sunt perfect capabile să-i expulzeze pe intruşi de la Casa Albă”, a adăugat el.

Într-o numărare a voturilor care avansează foarte încet, tendinţa s-a inversat la începutul dimineţii de vineri: devansat la începutul scrutinului de marţi în Pennsylvania, acum fostul vicepreşedinte democrat are un mic avans în faţa preşedintelui republican.

Dacă fostul vicepreşedinte al lui Barack Obama va câştiga în Pennsylvania, el va deveni al 46-lea preşedinte al SUA, pe 20 ianuarie, indiferent care va fi rezultatul în alte state americane.

Donald Trump a acuzat joi din nou fraudarea alegerilor, fără a aduce noi elemente în susţinerea acuzaţiilor sale.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).