noiembrie 26, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

VIDEO – Premierul României, date noi primite de la epidemiologi: ‘A crescut virulența în transmiterea virusului, rezistă mai mult’

1 min read
Read Time:57 Second
Ludovic Orban
Premierul României, Ludovic Orban, le-a explicat românilor că virusul este mult mai puternic în ultima vreme și se transmite extrem de ușor. În această notă trebuie văzute măsurile anunțate joi, precizează liderul Guvernului. „Erau absolut necesare aceste măsuri”, a concluzionat Ludovic Orban.„E un fel de carantină. Sunt restricții de circulație pe timpul nopțiil. Este o măsură aplicată și-n altă țară. Această măsură există în Franța, în Spania… A dat ceva rezultate. Pe timpul nopții se organizează petreceri, unde nu se prea respectă regulile.

Ce trebuie să înțeleagă românii?

A crescut virulența în transmiterea virusului, rezistă mai mult… Riscul de infectare este crescut. Mă doare inima… Eu sunt un liberal, dar pe de altă parte când pui în balanță sănătatea omului cu niște restricții, care nu afectează semnificativ locurile de muncă…

Dacă ne uităm la ritmul din ultima săptămână suntem efectiv obligați să luăm aceste măsuri. Este cert că la cum evoluează erau absolut necesare aceste măsuri.

Nu poți obliga niște oameni nu să invite alți oameni la casa lui de ziua lui de naștere. O să vedem cum facem”, a declarat Orban la Digi24.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).