mai 11, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Rezultatul votului din Pennsylvania urmează să fie anunțat: Joe Biden este la câteva ore de a deveni președintele SUA

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second
trump biden
Rezultatul alegerilor prezidenţiale americane din statul Pennsylvania, care l-ar putea trimite pe Joe Biden la Casa Albă, ar putea fi cunoscut chiar în cursul zilei de joi, a anunţat responsabila locală cu operaţiunile de vot, relatează AFP.

„S-ar putea cu siguranţă” ca rezultatul votului să fie cunoscut joi, a declarat Kathy Boockvar pe CNN, scrie agerpres.ro.

Pennsylvania, care reprezintă 20 de voturi în colegiul electoral, este unul dintre cele cinci state în care votul nu este încă cunoscut şi care ar putea influenţa rezultatul alegerilor prezidenţiale.

Joe Biden, care adunase până joi 253 sau 264 de voturi în colegiul electoral din cele 270 necesare pentru victorie, unele proiecţii incluzând sau nu Arizona (11 electori), ar fi declarat învingător dacă statul său natal ar vota pentru el.

Dacă republicanul Donald Trump ar câştiga acest vot el ar rămâne în cursă, dar nu ar putea încă să-şi proclame victoria.

La începutul după-amiezii, circa 92% din voturi fuseseră numărate în acest stat industrial, unde cei doi candidaţi au făcut intens campanie.

Preşedintele la final de mandat Donald Trump era în frunte, însă numai cu 110.000 de voturi, un avans care însă a început să se reducă pe măsură ce se apropie încheierea numărătorii voturilor.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).