September 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Lucian Romașcanu: Alina Gorghiu transformă logica în plastilină. Alo, doamna, ați uitat că ați luat parlamentari PSD la bucată?

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second
Lucian Romașcanu
Senatorul PSD Lucian Romașcanu reacționează, marți, după ce nu a fost cvorum în plen și Alina Gorghiu a spus că „penibilul atinge cote maxime la PSD” pentru că majoritatea PSD nu a asigurat covrumul la propria şedinţă a Senatului, după ce preşedintele forului legislativ Robert Cazanciuc ar fi convocat neregulamentar un plen.

„A fi parlamentar este o onoare, o demnitate de care trebuie sa fii demn, cu toate obligațiile aferente. Una din obligațiile minime este aceea de a fi la serviciu căci așa îți servești alegătorii. PNL-USR+-PMP-UDMR blochează prin absență lucrările senatului pentru mize stric politicianiste.

– nu s-au prezentat la lucrările Biroului Permanent, lipsa de cvorum afectând adoptarea programului

– nu s-au prezentat în plen, fiind autorii direcți ai unicului blocaj parlamentar de asemenea dimensiune din istoria recentă

O doamnă de la PNL, nervoasă și fără limite în discursul politic, descrie situația de azi astfel: “majoritatea PSD nici măcar nu a asigurat covrumul la propria şedinţă a Senatului”. Într-un puseu de lipsă de inteligență, pentru a-i ieși mesajul propagandist, transformă minoritatea în majoritate și logica în plastilină. Alo, doamna, ați uitat că ați achiziționat la bucată nenumărați parlamentari ai stângii pentru scopurile voastre, un numar de 12  PSD-isti fiind acum candidați eligibili pe listele voastre.

Sper să aibă decența să refuze indemnizațiile pe lună în curs ei, care strigau că vrem amânarea alegerilor pentru bani în plus! Bani nemunciți și onoruri nemeritate primiți voi, PNL și USR și restul membrilor Parlamentului Său!”, a reacționat, pe Facebook, Lucian Romașcanu.

sursa:stiripesurse

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).