august 4, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Incendiu la fosta vilă Columbeanu din Izvorani, intervenție de proporții (video)

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second

Zece autospeciale de stingere și două autoscări intervin la un incendiu de proporții la fosta vilă a lui Irinel Columbeanu din Izvorani, Ilfov. Deocamdată nu se cunoaște dacă există și victime umane.

O vilă compusă din parter și etaj a luat foc în Izvorani, localitate aflată în apropierea zonei de nord a Bucureștiului. Conform primelor informații oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, incendiul s-a extins de la subsol săre parter și etaj. La ora publicării acestei știri se acționează circular, pe toate lateralele clădirii.

Suprafața incendiului este de aproximativ 1.000 de mp.

Vila a fost recent scoasă la vânzare cu prețul de 3,9 milioane de euro, putând fi și închiriată contra 15.000 de euro pe lună.

Vorbim de un imobil cu 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie, 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente, conform descrierii făcute de agenția imobiliară care intermediază vânzarea.

Vom reveni cu amănunte.

sursa:puterea

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).