November 29, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Primele măsuri-BOMBĂ luate de Berbeceanu ca prefect al Capitalei: CARANTINĂ în Bucureşti!

0 0
2 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 48 Second

Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei, intenţionează să-şi pună serios amprenta asupra măsurilor anti COVID-19 pe care le iau autorităţile. Astfel, oficialul guvernamental ar intenţiona să carantineze Bucureştiul pe timpul nopţii.

Prefectul speră ca, astfel, să prevină și să limiteze îmbolnăvirile cu SARS-CoV-2. Mai mult, Traian Berbeceanu afirmă că în privința locurilor de joacă, forțele de ordine vor fi direcționate și vor face verificări.

Prefectul Capitalei subliniază faptul că nu vrea să se creeze o emoție publică, înainte de o decizie a Comitetului Municipal pentru Situații de Urgență.

În mod categoric am luat-o în calcul, cel puțin vizavi de anumite zone. Nu vrem să se creeze emoție publică sau să fie interpretate măsurile noastre într-un fel sau altul. Forțele de ordine vor fi direcționate în acest sens, inclusiv Poliția Locală, vor face verificări în acest sens”, a declarat Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei”, a zis Berbeceanu.

Foarte probabil, ședința CMSU va avea loc lunea viitoare când se împlinesc două săptămâni de când suntem în scenariul roșu.

Pelerinajul de Sf. Dimitrie s-a desfăşurat fără incidente majore

Traian Berbeceanu a declarat că Pelerinajul de Sf. Dimitrie, de la Patriarhia din Bucureşti, s-a desfăşurat fără incidente majore, în ultimele 3 zile.

Evenimentul de la Patriarhie a fost deosebit, în cele 3 zile au fost zeci de mii de oameni, cred că organizarea a fost una de excepție, în privința atribuțiilor forțelor de ordine, am beneficiat de sprijinul total al Patriarhiei. A fost un eveniment în limite legale, fără evenimente deosebite, s-a respectat distanța fizică, s-au respectat normele sanitare. Am făcut tot ce a depins de noi pentru a proteja populația” , a spus Prefectul Capitalei.

Miercuri, s-au raportat 5.343 cazuri noi de COVID-19

Până astăzi, 28 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 222.559 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 159.855 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 5.343 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

sursa:national

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).