noiembrie 26, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Victor Ponta nu este de acord cu un LOCKDOWN: ‘Nu ne permitem să închidem ţara. HoReCa va dispărea!’

1 min read
Read Time:1 Minute, 4 Second

Victor Ponta nu este de acord cu un nou lockdown în cazul României! Fostul premier a precizată că, dacă această măsură va fi luată din nou, domeniul HoReCa, transporturile şi industria alimentară vor dispărea, este de părere liderul Pro România.

„Nu ne permitem să închidem ţara. Sunt prea mari cifrele. A zis Cîţu că pe 9 luni a luat 67,3 miliarde de lei împrumut. L-am auzit pe Tătaru că în decembrie vine vaccinul. Cum arată vaccinul? Că nu îl are Trump sau Tătaru. L-am crucificat pe Băsescu că a luat 20 de miliarde în 2 ani.

Cîţu i-a luat într-un an…Dacă închidem ţara HoReCa dispare, transporturile s-au terminat, partea de industrie alimentară se închide, tot se închide. Să vedem ce face Dacia. Problema e că în spatele crizei sanitare stă criza economică. Măsura închisului e cea mai rapidă de luat. Problema e următoarea, ori spui că e periculos dacă te duci la un eveniment ori să respecţi nişte reguli. Închisul în case cum a fost în martie nu va rezolva problema, ci dimportivă.

Eu stau şi lucrez cu colegii mei de la Pro România. La Sănătate am zis să decontăm toate testele.”, a spus Victor Ponta, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).