decembrie 6, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Dan Tudorache vede o legătură între foaia de parcurs semnată de Ludovic Orban la Paris și instalarea lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1

1 min read
Read Time:56 Second
Inquam Dan Tudorache
Primarul în funcţie al Sectorului 1, Dan Tudorache, consideră că „traseul” de pe „foaia de parcurs” cu care premierul vrea să deconteze cheltuieli de la statul francez nu a ocolit Sectorul 1, care este condus de marţi de „aliata PNL”, Clotilde Armand.

„Colonia normală – nu ştiu ce cheltuieli doreşte premierul Orban să deconteze la Guvernul francez cu ‘foaia de parcurs’. Pe cele fictive, de acum, din pandemie, probabil că nu poate. Mi se pare însă că ‘traseul’ trecut pe această foaie, prezentat de Ludovic Orban, nu a ocolit Sectorul 1, care este, de astăzi, condus de aliata PNL-ului, doamna Clotilde Marie Brigitte Armand. Aceasta este decizia justiţiei române, pronunţată azi, la ora 15,00″, a scris Dan Tudorache, marţi, pe Facebook.

Tribunalul Bucureşti a validat definitiv, marţi, mandatul de primar al Sectorului 1 al Capitalei obţinut de Clotilde Armand la alegerile locale din septembrie.

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, la Paris, că a semnat alături de omologul său francez, Jean Castex, o nouă foaie de parcurs în ceea ce priveşte Parteneriatul strategic dintre cele două ţări, ”cu o structură actualizată, ambiţioasă”.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).