noiembrie 26, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Rapperul 50 Cent îl susține pe Donald Trump în alegerile prezidențiale! Este nervos pe Joe Biden: ‘62% impozit? Ești nebun?’

1 min read
Read Time:1 Minute, 2 Second
50 cent
Rapperul 50 Cent a anunțat pe contul său de Instagram că-l susține pe Donald Trump în alegerile prezidențiale.  El se arată deranjat de taxele pe care Joe Biden ar vrea să le impună dacă ajunge președinte.

Artistul a pus un screenshot din planurile lui Biden din care reiese că cetățenii bogați din New York City vor fi nevoiți să plătească un impozit de 62%. El a scris „CE CĂCAT (VOTEAZĂ TRUMP) DU-TE DRACU NEW YORK, The KNICKS oricum nu câștigă niciodată… Nu-mi pasă că lui Trump nu-i plac negrii, 62%, ești nebun.”

55 de milioane de americani care au votat anticipat pentru scrutinul prezidențial din 3 noiembrie. Chiar și Donald Trump a făcut acest lucru.  „A fost un vot foarte sigur, vă spun eu că e mult mai sigur decât atunci când îl trimiţi prin poştă. Totul a fost perfect, foarte strict, cu respectarea regulilor, nu ca atunci când votezi prin poştă. Nu cred că am mai văzut atât de mulţi susţinători, nu cred că a mai fost aşa ceva până acum, e un spirit extraordinar. Am auzit că stăm foarte bine în sondaje în Florida, am auzit că e la fel peste tot, a declarat Trump la ieșire.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).