noiembrie 24, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Semnalul lui Marcel Ciolacu pentru listele PSD la parlamentare: Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri și profesioniști

2 min read
Read Time:1 Minute, 3 Second

Liderul PSD Marcel Ciolacu transmite vineri că noua echipă pe care o va propune PSD pentru alegerile parlamentare trebuie să conțină oameni integri, profesionişti şi recunoscuţi în domeniile lor de activitate. Mesajul vine după o ședință cu liderii organizațiilor județene PSD.

„România traversează cea mai gravă criză sanitară și economică din istorie. Un guvern competent și responsabil ar fi lucrat alături de specialiști pentru a scoate România din impas. Din păcate, nu s-a întâmplat așa și țara noastră se află aproape de un dezastru.

Trebuie să schimbăm acest lucru. Noul PSD și-a asumat că va fi întotdeauna doar pe agenda românilor. Noua echipă a PSD înseamnă oameni integri, profesioniști și recunoscuți în domeniile lor de activitate. Așa cum este domnul doctor Rafila. Și mulți alții care vor intra în viitorul Parlament.

Trebuie să aducem în Parlament o echipă puternică cu care să putem implementa ideile din programul de guvernare, planul nostru pentru a rezolva cât mai rapid criza sanitară, pentru a crește apoi economia și nivelul de trai al oamenilor.

Suntem cel mai mare partid din România și este normal ca oamenii să aștepte altceva de la noi. Noul PSD înseamnă profesionalism. PNL a rămas cu interlopii, traseiștii și impostorii”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).