noiembrie 25, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ciolacu îl critică dur pe Klaus Iohannis: Problemele românilor sunt locurile de muncă, nu foamea voastră de bani și putere

2 min read
Read Time:1 Minute, 42 Second

Responsabilitatea pentru situația în care se află astăzi România aparține în integralitate Guvernului condus de Iohannis! Oricât de mult balet ar face președintele în fiecare miercuri, în încercarea disperată de a-i spăla pe Orban și gașca sa de hoți și incompetenți.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat dur după declarațiile președintelui Klaus Iohannis și a precizat că responsabilitatea pentru situația în care se află astăzi România aparține în integralitate „Guvernului condus de Iohannis”. „Oricât de mult balet ar face președintele în fiecare miercuri, în încercarea disperată de a-i spăla pe Orban și gașca sa de hoți și incompetenți”, a scris Ciolacu pe Facebook.

„Să ai TOATĂ puterea, dar să dai vina pe români pentru că Guvernul TĂU a scăpat total de sub control pandemia este groaznic de grețos! Este prea mult!

Românii sau Iohannis și PNL au deschis școlile fără nicio măsură de protecție necesară?!

Românii sau Iohannis și PNL au ținut cu dinții să fie alegeri, în aceleași școli nepregătite pentru pandemie?!

Românii sau Iohannis și PNL  sunt de vină că, deși sunt de 10 luni la guvernare, nu mai există stocuri de Remdesivir, medicament esențial în tratarea coronavirusului?!

Românii sau Iohannis și PNL sunt vinovați pentru că nu se găsesc nici măcar vaccinurile antigripale?! Sau banalul Euthyrox?

Românii sau Iohannis și PNL sunt vinovați că achiziția de ventilatoare a ajuns pe masa DNA și nu în spitale, unde trebuia?!”, mai spune Ciolacu.

Șeful PSD susține că Iohannis și Orban „au mers prea departe cu tupeul”.

„Voi sunteți singurii responsabili pentru fiecare dintre miile de persoane infectate în fiecare zi! Voi și dorința bolnavă de a păstra cu orice preț puterea!

Românii sunt adevărații eroi!  Pentru că au făcut tot ce au putut să se protejeze! Fără sprijin din partea DSP-urilor, fără niciun sprijin din partea guvernului, fără măcar o comunicare coerentă din partea autorităților!

P.S. Problemele românilor sunt locurile de muncă, accesul la sănătate și educație reală, siguranță alimentară. Nu foamea voastră de bani și putere!”, a mai scris Ciolacu.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).