noiembrie 25, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

In acest oraș din România se închid restaurantele, cinematografele, teatrele și cazinourile

1 min read
Read Time:45 Second

Restaurantele, cinematografele, teatrele și cazinourile din acest oraș și din trei comune din județ se închid timp de o săptămână din cauza creșterii numărului de cazuri de coronavirus.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați a decis marți ca începând de astăzi să se suspende activitatea restaurantelor și cafenelelor din orașul Galați și din comunele Cuca, Șendreni și Vânători. Restaurantele și cafenelele aflate în pensiunile și hotelurile din localitățile menționate rămân deschise doar pentru clienți. De asemenea, unitățile pot prepara produse care nu se consumă la fața locului.

Timp de o săptămână va fi suspendată și activitatea cazinourilor din Galați. În plus, nu vor fi deschise cinematografele și teatrele, iar spectacolele și evenimentele culturale sunt interzise în toate localitățile menționate.

Măsurile au fost luate în localitățile din județul Galați unde incidența cumulată a cazurilor de infectare în ultimele 14 zile este mai mare de 1,5/1000 locuitori, potrivit Mediafax.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).