noiembrie 26, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Nicușor Dan anunță deja probleme cu căldura în București: ‘Trebuie să facem niște contracte suplimentare’

2 min read
Read Time:1 Minute, 28 Second

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan și premierul României, Ludovic Orban, au oferit un interviu la România TV în care au prezentat următoarele proiecte pe care le vor implementa în București. Nicușor Dan le-a transmis bucureștenilor că urmează o iarnă grea, cu multe defecțiuni la căldură.

„Din păcate la sfârșitul lui 2019 datoriile erau de 3 miliarde de lei. Primăria nu-i transparentă, dar acum datoriile ar putea fi la 4 miliarde de lei. Primul lucru pe care noi trebuie să-l facem e să menținem corabia la suprafață și pe de altă parte să dăm drumul echipei pe fonduri europene să avem cât mai repede banii.

Nu este principala mea preocupare ca Firea să aibă dosare penale. Am alte priorități.

O să urmeze o iarnă foarte grea în care sistemul nostru e mult mai rău decât acum 3-4 ani. Suntem nevoiți să facem un management de avarie astfel încât să putem interveni. Trebuie să facem niște contracte suplimentare cu firme private la Termoenergetica. Dacă ai o avarie acum nu răspude nimeni la telefon”, a declarat Nicușor Dan la România TV.

„Ce e astăzi e o bulibășeală generalizată la Primăria Capitalei. Nu au o misiune și obiective. Aici lucrurile trebuie clarificate.

Graba este să vedem ce mai putem obține pe fonduri europene, bani pe care Bucureștiul ar fi putut să-i obțină, nu acum pe finalul planului bugetar.

În mod evident trebuie o abordare și făcută o etapizare, dar trebuie văzut exact pe ce resurse ne putem baza. Veștile sunt destul de proaste

Apropo de ce spunea fostul primar: Primăria capitalei avea în acest an mai mulți bani decât avea când guvernarea era PSD. Dinamica cheltuielilor arată că nu a făcut cheltuieli fundamentale. (…)”, a declarat Ludovic Orban la România TV.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).