noiembrie 26, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Mihai Gâdea, replică pentru Ludovic Orban, după ce premierul a atacat Antena 3 în ședința de Guvern

2 min read
Read Time:1 Minute, 13 Second

Premierul Ludovic Orban i-a atacat pe jurnaliștii Antena 3, după imaginile controversate de la Sectorul 1. Orban a spus că ”marea bombă mediatică a fost un mare fâs”. ”E o obişnuinţă ca la postul respectiv de televiziune infractorii să fie prezentaţi oameni cinstiţi şi oamenii cinstiţi să fie prezentaţi ca hoţi”, a declarat Orban.

În replică, Mihai Gâdea, directorul Antena 3 i-a reamintit premierului Ludovic Orban că în trecut, postul Antena 3 l-a prezentat și pe el ca fiind un om cinstit, când era acuzat că a lovit un copil cu mașina, fiind în stare de ebrietate.

”Domnule Orban, chiar așa? Când un om era în exercițiul funcției și era ministrul Transporturilor, același aparat de propagandă, dar erau alții în față, era colonelul Turcescu și îl acuzau pe ministru că a lovit un copil, fiind beat la volan. Noi, aici, am considerat că domnul Orban era supus unui linșaj și l-am apărat.

Domnul Orban zice că noi prezentăm oamenii necinstiți ca fiind cinstiți și oamenii cinstiți ca fiind necinstiți. Poate am greșit atunci când l-am apărat pe domnul Orban. Poate atunci am prezentat oamenii necinstiți ca fiind cinstiți.

Aparatul de propagandă, așa numiți postul nostru de televiziune. Domnule Orban, aveți ceva să ne spuneți? Am greșit noi atunci când zile în șir vă acuzau că ați condus beat și ați lovit un copil, am prezentat noi atunci un om necinstit ca fiind cinstit?”, a spus Mihai Gâdea.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).