noiembrie 24, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Demisii din PNL după rezultatul alegerilor locale

2 min read
Read Time:1 Minute, 41 Second

Șapte lideri de filiale PNL au demisionat după ce au obţinut un scor sub 27% la alegerile locale care au avut loc duminică.

Cei care au demisionat din funcţii sunt: Tinel Gheorghe (PNL Ialomiţa), Alexandru Dănăilă (PNL Brăila), Adrian Albu (PNL Satu Mare), Lucian Heiuş (PNL Hunedoara), Ionel Palăr (PNL Bacău), Cristinel Romanescu (PNL Buzău) şi Nicolae Robu (PNL Timişoara).

„Am făcut o analiză a scorului la alegerile locale. PNL este câştigătorul clar al alegerilor locale. Scorul politic obţinut de 34% la consiliul judeţean este cel mai mare scor politic obţinut de PNL sau de vreo altă formaţiune de dreapta în 30 de ani de democraţie. Scorul obţinut de candidaţii la funcţia de preşedinte al consiliului judeţean ai PNL este de peste 40% ca de altfel şi scorul obţinut de candidaţii la funcţiile de primar din toată ţara care este tot de peste 40%. Chiar dacă nu am câştigat ca număr de primari, PSD a coborât, iar PNL a sărit de 1.030 de primari. PNL a mai sprijinit candidaţi indepedenţi care pot fi consideraţi câştigători cu susţinerea PNL. Am avut victorii simbolice. Vrancea a fost câştigată de Cătălin Toma. Am reuşit să câştigăm judeţe în care PSD a condus în ultimii 30 de ani, judeţe care au fost ţinute în sărăcie. De asemenea am reuşit să câştigăm cel mai mare număr de municipii reşedinţă de judeţ. Sigur că am discutat şi în cadrul analizei de filialele care nu au obţinut performanţă. În urma ei mai mulţi colegi şi-au anunţat demisia de onoare. E vorba de filiale care au obţinut un scor de sub 27%, filiala Ialomiţa, Brăila, Hunedoara, Buzău. Şi-au mai depus demisiile din funcţia de preşedinte Nicolae Robu şi preşedintele PNL Satu Mare. În aceste filiale am mandat vicepreşedinţii regionali împreună cu secretarul general al PNL să facă o analiză astfel încât să puntem desemna conduceri interimare în cel mai scurt timp. Inclus la Băcău şi-a dat demisia preşedintele filialei”, a declarat Ludovic Orban, la finalul BPN de miercuri.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).