Vasile Dîncu, OPTIMIST cu privire la alegerile locale: ‘Există șanse să câștigăm peste tot, meciul începe de la zero la zero’

CancandB.ro
Read Time:41 Second

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, s-a referit, duminică, în cadrul unei conferințe de presă, la alegerile locale și la traseismul politic.

„Suntem optimiști. PSD nu a pierdut niciodată alegerile locale. O să pierdem, poate, în anumite zone care erau tradiționale.

Problema nu sunt pierderile care le-am avut prin transfer. PNL neavând oameni competenți, s-a uitat în sondaje și i-a luat de la noi. Am pierdut 130 de primari. Tot prin transfer politic, au venit înspre PSD. Au venit vreo 96, deci pierderea nu e foarte mare.

Pe 27 septembrie putem avea un mare dezastru electoral. Mă refer la o prezența scăzută, iar toți vor avea o legitimitate scăzută.

Există șanse să câștigăm peste tot, meciul începe de la zero la zero. Alegerile nu sunt câștigate dinainte”, a spus Vasile Dîncu.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Codrin Ștefănescu o desființează pe Monica Anisie: 'Un personaj sinistru. E duminică și ea încă analizează, evaluează și formează comitete și comisii'

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, lansează un atac virulent la adresa ministrului Educației, Monica Anisie, numind-o „personaj sinistru”. El îi reproșează ministrului că nu a spus nimic după întâlnirea cu conducerea ISMB, deși mâine copiii încep școala: „e duminică și ea încă analizează, evaluează și formează comitete și […]

Ai un pont ? 0761011011