Gabriela Firea acuză un pretins boicot al Ministerului Educaţiei – Afirmă că s-ar fi pus piedici în colaborarea PMB cu DSP şi Inspectoratele Şcolare

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 3 Second

Primarul Capitalei Gabriela Firea a afirmat, duminică seară, în direct la România Tv că ar fi existat pretinse piedici din partea unor autorităţi în ceea ce au privit pregătirile PMB pentru debutul de an şcolar.

„Această declaraţie trebuie să şi-o adreseze în oglindă doamna ministru Anisie. Colegii mei au luat legătura cu cele şase inspectorate şcolare din toate cele şase sectoare.

Mi s-a spus înapoi că nu au voie să colaboreze cu noi şi că vor fi daţi afară. Şi li s-a mai spus că nu ar fi adevărat că se fac teste gratuite şi că cei cu simptome să fie trimiși să se testeze cu 400 de lei.

Noi am anunţat joi deschiderea aplicaţiei. www.Assmb.ro. Categoria profesorilor este inclusă în cele ce se pot testa gratuit.

De joi am anunţat şi ni s-a spus înapoi că noi nu putem… Am luat legătura cu asociații şi ONG-uri ca să informăm pe toată lumea. Putem face 5000 de teste pe zi în București.

Noi ne-am pregătit pentru începutul de an aşa cum s-au pregătit marile capitale. Această pregătire trebuia să vină de la DSP şi Ministerul Sănătăţii. În plus şi în schimb ei ne boicotează”, a afirmat Firea în direct.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 500 de profesori nu pot veni în sălile de clasă la începutul anului școlar: bilanțul prezentat de Ministerul Educației

Ministrul Educației, Monica Anisie, a prezentat, duminică, situația profesorilor care nu se vor prezenta la începerea anului școlar din varii motive: 106 cadre didactice sunt spitalizate 293 de cadre didactice sunt aflate in carantina 91 de cadre didactice au intrat in concediu medical De asemenea, 147 de cadre didactice si-au […]

Ai un pont ? 0761011011