Fost secretar de stat la Agricultură: E bine domnule Oros?’O să facem zacuscă din banane și bulion din roșii de plastic’

CancandB.ro
Read Time:56 Second

Fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii, Daniel Bătănoiu (PSD), acuză scumpirea alimentelor pe fondul secetei și a pandemiei.

„Dacă în 2019 mergeai la piață, pentru a face aprovizionarea pentru cămara de iarnă, să faci conserve, murături sau zacuscă, azi mergi la piață și te uiți ca la un tablou de Picasso. SCUMP! Exagerat de scump! Pentru că seceta și pandemia și-au spus cuvântul, astăzi avem produse puține și extrem de scumpe!! Și… nici măcar nu sunt românești, așa cum bine se lăuda onoratul ministru al agriculturii ca va fi! Oamenii sunt disperați!

Dacă în 2019 cumpărau kg de vinete cu 1 leu, azi acesta este 3 lei! Și asta dacă ai noroc! Dacă kg de gogoșari era anul trecut 1,50 lei, azi, în piața Obor, se vinde cu 4 lei! O să facem zacuscă din banane și bulion din roșii de plastic. E bine, dle Oros?

(…) Și încă nu e tot, copiii încep școala, programul cu mierea pentru copii a fost, de asemenea, distrus! Tocmai acum, când un boost pentru imunitate era bine venit!”, a scris Daniel Bătănoiu pe contul său de Facebook.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ACUZAȚII Un jurnalist a calculat: 38 la sută din raportările zilnice cu cei infectați cu COVID-19 sunt anunțați în fals

Nu mai puțin de 38% din numărul raportărilor zilnice cu privire la infecțiile cu noul tip de coronavirus ar fi în fals. Afirmația e făcută de jurnalista Adriana Vitan Balint care a calculat zilnic numărul spitalizărilor și a celor asimptomatici izolați și a ajuns la această concluzie. Ea a coroborat […]

Ai un pont ? 0761011011