Gabriela Szabo deschide lista candidaților PSD la Consiliul Județean Ilfov

CancandB.ro
Read Time:45 Second

În urmă cu trei ani, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, își impunea prietena, adică pe Gabriela Szabo, în funcția de director al Clubului Sportiv Municipal (CSM) București, structură sportivă finanțată anual, din banii bucureștenilor, cam cu 15 milioane de euro.

Cât de bine a condus aceasta clubul se vede cu ochiul liber, adică secții desființate, salarii uriașe pentru sportivi și antrenori din străinătate, performanțe modeste, iar acum sportivii și antrenorii sunt neplătiți cu lunile. Singura ei realizare a fost că a mutat sediul clubului din centrul Capitalei mai către marginea urbei doar ca să aibă un birou spațios.

Acum, Gabriela Firea a avut grijă ca prietena sa și, astfel, Gabriela Szabo deschide lista candidaților PSD pentru Consiliul Județean Ilfov. După ce ai fost ministrul Tineretului și Sportului în cabinetul Ponta, și o mare sportivă, Gabriela Szabo a ajuns acum să se bată pentru un loc de consilier județean la Ilfov?!

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

BCR dă startul creditării prin programul Noua Casă

Banca Comercială Română (BCR) primește de astăzi, 10 septembrie 2020, cereri pentru programul Noua Casă. BCR va acorda credite în limita plafonului de 600 milioane lei, pentru care oferă o dobândă de 2% + IRCC, avans de minimum 5% și comision 0 pentru analiza dosarului. Suma maximă care poate fi […]

Ai un pont ? 0761011011