Alexandru Rafila, despre începerea anului școlar: Va crește numărul de cazuri

CancandB.ro
Read Time:50 Second

Președintele Societății de Microbiologie, Alexandru Rafila, susține că numărul de cazuri de coronavirus va crește după deschiderea școlilor și precizează că instituțiile de învățământ ar trebui să aibă stocuri de măști.

„Dacă un copil o să vină cu o singură mască la școală și o rupe – este o chestiune care se va întâmpla – o rupe, o scoate sau o scapă pe jos, încearcă să o schimbe cu un coleg – sunt copii, noi asta nu înțelegem și trebuie să se manifeste ca atare – nu știu cea mai bună soluție. Probabil că existența unui stoc de măști care să compenseze toate aceste lucruri în școală”, a afirmat, la Digi 24, Rafila.

Profesorul Rafila a mai precizat că elevii vor reproduce la școală ceea ce văd acasă, mai exact, dacă părinții nu sunt de acord cu portul măștii, copiii vor avea aceeași atitudine față de această măsură.

„Va crește numărul de cazuri. Pentru copii nu este dramatic Dar numărul de cazuri la nivel național va crește”, a conchis profesorul.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sorin Grindeanu: În acest moment, PSD este pregătit să câștige alegerile locale

Sorin Grindeanu a declarat că PSD e pregătit să câștige alegerile locale, dar că Guvernul ar trebui să își dea seama că lucrurile au scăpat de sub control și să le amâne. Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, susține că formațiunea este pregătită să câștige alegerile locale și este de părere că […]

Ai un pont ? 0761011011