Partidul Social Democat a depus o plângere penală împotriva a trei membri PNL

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 25 Second

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat că a depus o plângere penală din partea partidului pe numele miniștrilor Costel Alexe și Ion Ștefan, pentru presiunile făcute asupra primarilor PSD de a părăsi partidul.

Marcel Ciolacu a spus că „este cel mai mârșav atac din ultimii 30 de ani de democrație din România” când s-a referit la presiunile pe care PNL le face asupra primarilor PSD de a părăsi partidul. „Nimeni, niciodată nu a șantajat primarii cu dosare penale cum au încercat să=i cumpere și s-a văzut și la moțiunea de cenzură că, pe urmă, au trecut de la primari la parlamentari”, a declarat Ciolacu la o conferință de presă de la Botoșani.

Liderul PSD a mai spus că plângerea penală a fost depusă nominal pe numele celor trei membri ai PNL, printre care Costel Alexe, ministrul Mediului, și Ion Ștefan, ministrul Dezvoltării.

PNL are majoritatea în Parlament

Marcel Ciolacu a mai vorbit și despre majoritatea parlamentară, care acum aparține PNL, susținut de USR, PMP și UDMR. „Apele s-au limpezit după moțiunea de cenzură” și le urează celor de la PNL succes „la putere”.

Liderul PSD a evitat că comenteze de ce PSD, aflat în opoziţie de un an, nu reuşeşte să capitalizeze această situaţie în ceea ce priveşte preferinţele electoratului. Întrebat sâmbătă după amiază, într-o conferinţă de presă la Botoşani, de ce PSD, aflat de aproape un an în opoziţie, nu reuşeşte să capitalizeze această situaţie şi să crească în preferinţele electoratului, Marcel Ciolacu a evitat să dea un răspuns.

A ținut însă să precizeze că și după alegerile ce urmează PSD va rămâne cel mai mare partid din România, cu cei mai mulți aleși locali.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Gheorghe Popescu, depistat pozitiv cu coronavirus

Președintele echipei de fotbal FC Viitorul, Gheorghe Popescu, a fost testat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, anunță formația dobrogeană într-un comunicat de presă. Conform sursei citate, fostul fotbalist se simte bine în acest moment și este asimptomatic. „FC Viitorul Constanța anunță că, în urma unei testări Covid-19 efectuate individual de președintele […]

Ai un pont ? 0761011011