Școli închise în Franța din cauza cazurilor de COVID-19! Anunțul ministrului francez al Educației

CancandB.ro
Read Time:46 Second

Ministrul francez al educaţiei Jean-Michel Blanquer a declarat vineri că 22 de şcoli au fost închise în ţară din cauza cazurilor de COVID-19, relatează Reuters.

„În Franţa continentală au fost închise 12 şcoli dintr-un total de peste 60.000, ceea ce reprezintă un număr mic. Adăugând 10 şcoli din La Reunion (insulă), numărul acestora este de 22”, a spus Blanquer pentru postul de radio Europa 1.În condiţiile în care peste 12 milioane de elevi s-au întors marţi la şcoală în Franţa, unii părinţi şi sindicate ale profesorilor şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la redeschiderea şcolilor având în vedere creşterea numărului de cazuri de COVID-19.
Ministerul Sănătăţii a anunţat joi că a înregistrat peste 7.000 de noi cazuri de coronavirus în 24 de ore, pentru a doua oară în două zile, în timp ce spitalizările pentru infectările cu COVID-19 au crescut de asemenea din nou.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sute de afterschooluri private riscă să fie închise. Gabriela Firea cere Guvernului 'să revizuiască de urgenţă acest ordin care îşi bate joc de copii'

Primarul general, Gabriela Firea, cere Guvernului să revizuiască de urgenţă ordinul conform căruia unităţile private care desfăşoară în aceeaşi clădire activităţi de grădiniţă şi de afterschool trebuie să renunţe la una dintre ele, menţionând că în caz contrar ordinul va fi atacat în contencios administrativ. „Solicit Guvernului să revizuiască de […]

Ai un pont ? 0761011011