„Scheletul” lui Bădălău, tot mai singur prin Giurgiu

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 1 Second

Nici nu a început bine campania electorală și deja președintele PSD al Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, mai cunoscut în zonă sub numele de „Scheletu’”, care mai candidează pentru un nou mandat, a și avut parte de câteva surprize neplăcute.

Înainte de începerea campaniei electorale, un număr de 28 de primari PSD dintre cei 48 pe care îi avea în județul Giurgiu au trecut la PNL. În plus, primarul PSD al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, va candida pentru un nou mandat din partea Pro România. Astfel, în această conjunctură, Marian Mina, care este finul baronului PSD de Giurgiu Nicolae Bădălău, și-a redus foarte mult șansele de a mai obține un nou mandat la șefia Consiliului Județean Giurgiu.

Însă, marea surpriză neplăcută în această campaniei electorală pentru Marian Mina a fost că nașul său, Niculae Bădălău, nu merge cu el prin comunele din județ sub pretextul că a fost numit vicepreședinte al Autorității de Audit de la Curtea de Conturi a României și această funcției nu îi permite să facă politică. Astfel, acum, Marian Mina se afișează prin comunele giurgiuvene doar cu primarul în funcție sau candidatul PSD la primărie, dar fără nașul Niculae Bădălău care este încă președintele PSD Giurgiu.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Ministru pe contrasens – Mașina lui Lucian Bode, filmată depășind pe linie continuă, înainte de a fi implicată într-un accident

Maşina ministrului Lucian Bode care a fost implicată în accidentul rutier din judeţul Argeş a fost filmată circulând mult pe contrasens. ”Am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târziu”, afirmă cel care a postat imaginile în mediul online, anunță news.ro. Imagini cu maşina ministrului Lucian Bode […]

Ai un pont ? 0761011011