BREAKING – Șeful Poliției Române și-a anunțat DEMISIA

CancandB.ro
Read Time:56 Second

Chestorul Liviu Vasilescu a anunțat marți seara că demisionează din funcția de șef al Poliției Române.

Vasilescu a declarat la finalul unei conferințe de presă că se retrage din funcție, acuzând un atac la adresa Poliţiei Române din partea celor care urmăresc „mai mult la televizor” activitatea instituţiei.

„Vă rog să-mi permiteți ca de azi să mă retrag din funcția de inspector general al Poliției Române, să rămân ofițer de poliție și să-,i îndeplinesc sarcinile care-mi vor fi încredințate”, anunță Liviu Vasilescu.

El spune că și-a făcut datoria cu bunăcredință și integritate profesională

„Atât ca ofițer de execuție, cât și ca manager mi-am făcut datoria cu onoare și bună credință, integritate profesională, fiind principiul care m-a ghidat în întreaga carieră. În ultimul timp am constatat un atac mediatic concertat asupra Poliției Române și Ministerului AI într-o per în care țara are nevoie de liniște și conjugarea tuturor eforturilor pentru protejarea cetățenilor”, mai spune Vasilescu.

Liviu Vasilescu s-a aflat în ultima perioadă în centrul unui scandal, după ce s-a întâlnit noaptea cu lideri interlopi din clanul Duduianu.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alianța USR-PLUS vrea să desființeze Poliţia Locală

Preşedintele executiv al PLUS, fost ministru de Interne, Dragoş Tudorache, anunţă că Alianţa USR PLUS va desfiinţa Poliţia Locală, aşa cum este ea gândită azi, şi va reconstrui în cadrul Poliţiei Române un serviciu de ordine publică în interesul comunităţii. Anunțul vine după ce USR-PLUS a acuzat că Poliţia Locală […]

Ai un pont ? 0761011011