Marcel Ciolacu dă semnalul candidaturilor separate PSD-ProRomânia: ‘Astfel de declarații ne îndepărtează’

CancandB.ro
Read Time:38 Second

Marcel Ciolacu, președintele PSD, lasă să se înțeleagă că declarațiile lui Victor Ponta din ultima perioadă au dus la reducerea șanselor unei alianțe între PSD și Pro România la alegerile parlamentare.

Ciolacu este de părere că declarațiile lui Ponta și supărarea liderului Pro România au în spate o strategie electorală. „Și eu aș fi în locul dânsului, ați văzut ce scor are candidatul Pro Romania (la Primăria Capitalei, n.r.). Este o strategie electorală”, a declarat Ciolacu la Antena 3.

Întrebat dacă PSD și Pro România ar putea face o alianță pentru alegerile parlamentare, Ciolacu a răspuns: „Alianță? În acest moment nu este nicio hotărâre luată. E adevărat că astfel de declarații ne îndepărtează. Dar se pot face alianțe post electorale, după ce trecem examenul fiecare.”

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Guvernul Orban modifică hotărârea pentru starea de alertă pentru a permite redeschiderea restaurantelor

Premierul Ludovic Orban a ținut ultima ședință de guvern înainte de dezbaterea și votarea moțiunii de cenzură din Parlament în care adoptat mai multe ordonanțe de urgență, printre care și cea pentru redeschiderea restaurantelor și pentru Planul Național de Redresare și Reziliență, necesar pentru accesarea de fonduri externe. La începutul […]

Ai un pont ? 0761011011