Grindeanu, convins că moțiunea de cenzură va trece: Cine nu se prezintă mâine sau votează invers înseamnă că nu mai face parte din echipa PSD

CancandB.ro
Read Time:37 Second

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a anunțat că social-democrații care nu vor vota moțiunea de cenzură sau cei care vor lipsi la votul moțiunii fără a avea un motiv „obiectiv” nu vor mai face parte din formațiune. Sorin Grindeanu este convins că Guvernul Orban va fi demis.

”PSD se bazează sută la sută pe voturile parlamentarilor PSD. Eu am convingerea că mâine această moţiune de cenzură va fi votată şi va trece”, a declarat Sorin Grindeanu, duminică, într-o conferinţă de presă.

Întrebat pe câte voturi ale parlamentarilor PSD mizează, liderul social-democrat a declarat că sunt luate în calcul voturile tuturor senatorilor şi deputaţilor PSD, în caz contrar, cei care nu vor vota vor fi dați afară din partid.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cresc tensiunile între Turcia și Grecia în Marea Egee

Ministrul turc de externe Mevlut Cavusoglu a avertizat că orice acţiune din partea Greciei vizând extinderea apelor sale teritoriale de-a lungul ţărmurilor estice, spre Turcia, va fi considerată un motiv de război. „Ei nu îşi pot extinde apele teritoriale la 12 mile în Marea Egee”, a spus Cavusoglu, referindu-se la […]

Ai un pont ? 0761011011