Asigurări: Frica de îmbolnăvire cu noul coronavirus a dus la creșterea asigurărilor medicale

CancandB.ro
Read Time:55 Second


Piaţa asigurărilor de sănătate a crescut în al doilea trimestru cu 34%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, pe o cifră de afaceri totală a pieței de asigurări din România de două miliarde euro anual.

Piaţa asigurărilor de sănătate a crescut în al doilea trimestru al acestui an cu 34%, arată studiul realizat de 24 Broker, platformă de vânzări asigurări din România, în care 60% din primele brute intermediate în România trec prin această platformă unde activează peste 120 de brokeri din cei existenţi pe piaţa română.

Chiar dacă se înregistrează peste un milion de șomeri, în România, în acest moment, majoritatea celor care și-au păstrat locurile de muncă au optat pentru încheierea unor asigurări de sănătate noi, care să cuprindă riscul de infectare cu Covid-19, relevă studiul citat. Sondajul realizat printre clienții platformei arată disponibilitatea mai mare a acestora de încheiere a polițelor

Piaţa totală de asigurări (RCA, de viaţă şi de sănătate) ajunge anual la vânzări de circa două miliarde de euro, în România, iar estimările analiștilor sunt de creștere ușoară în acest an, pe fondul pandemiei.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cozmin Gușă, date din sondajele interne ale PSD și PNL, pentru Capitală: Firea a luat un avans considerabil

Membru al PSD și analist politic, Cozmin Gușă, susține că a aflat datele din sondajele interne ale PSD și PNL. În ambele sondaje ar conduce Gabriela Firea la o distanță considerabilă față de Nicușor Dan, în timp ce Traian Băsescu ar avea 15%. “Poziția și scorul” la Bucuresti, cu o […]

Ai un pont ? 0761011011