Premierul Orban, ORDIN pentru ministrul Vela: ”Nu trebuie să fiți doar cu ochii pe infractori, trebuie să fiți cu altceva pe ei”

CancandB.ro
Read Time:2 Minute, 0 Second
Premierul Orban, ORDIN pentru ministrul Vela: ”Nu trebuie să fiți doar cu ochii pe infractori, trebuie să fiți cu altceva pe ei”

 

Premierul Ludovic Orban l-a taxat pe ministrul de interne, Marcel Vela, în ședința de guvern de vineri, în legătură cu sloganul pe care acesta l-a tot folosit în ultima vreme în legătură cu lupta împotriva infracționalității și a a interlopilor, „suntem cu ochii pe voi”, cerându-i să treacă la acțiuni concrete și să-i schimbe pe acei șefi din poliție care nu iau măsuri.

”Ludovic Orban: Dl. ministru Vela, am văzut că ați capturat și ați reușit extrădarea… Aici vreau să vă încurajez și să transmiteți Poliției, Jandarmeriei că trebuie să intensifice lupta împotriva rețelelor infracționale, împotriva clanurilor interlope, fără menajamente, toleranță zero față de infracționalitate.

Marcel Vela: Am înțeles, domnule prim-ministru, suntem cu ochii pe ei!

Ludovic Orban: Sunteți cu ochii pe ei, dar dacă numai vă uitați la ei, vă dați seama că… Trebuie să fiți cu altceva pe ei…

Marcel Vela: Și cu legea, evident.

Ludovic Orban: Aici ar trebui să asigurați o bună colaborare cu toți factorii instituționali care sunt implicați în acest efort, atât de la cunoașterea efectivă a grupurilor infracționale, cât și colaborarea cu justiția, cu procurorii, cu instanțele, astfel încât să fim extrem de eficienți în orice intervenție. Iar acolo unde sunt șefi de poliție care nu iau măsurile împotriva acestor rețele infracționale trebuie schimbați fără niciun fel de menajamente.

Marcel Vela: Am demarat mai multe controale și chiar la nivelul municipiului București este trimis Corpul de control al ministrului pentru a clarifica unele aspecte care au fost scoase în evidență în ultima perioadă.

Ludovic Orban: Adică la nivelul secțiilor de poliție, unde, să zic, se face legătura directă, trebuie făcută o evaluare foarte serioasă. Aici aveți structuri care au capacitatea de a face aceste evaluări și de a stabili foarte clar unde sunt necesare schimbări” a fost dialogul dintre premier și ministrul de Interne.

Ministrul de interne, Marcel Vela, a făcut o adevărată obsesie în ultimul timp pentru expresia „suntem cu ochii pe voi” și inclusiv înainte de ședința de guvern a avut o postare pe Facebook în sensul acesta:

„Nu sunt în campanie, nu sunt în concediu și suntem cu ochii pe toți cei care încalcă legea. De aici, de la Ministerul Afacerilor Interne, avem grijă să fiți cu toții în siguranță.

P.S. Știu că și voi sunteți cu ochii pe mine și ne susțineți în tot ce facem!” – a scris Marcel Vela.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FRATELE mai mic al președintelui SUA, în stare gravă

  Judd Deer, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a confirmat că Donald Trump va merge în vizită la spital, fără să ofere detalii suplimentare. Robert Trump, fratele mai mic al președintelui american, a fost internat astăzi, 14 august, la New York. Casa Albă a confirmat informațiile care circulau în […]

Ai un pont ? 0761011011