BREAKING NEWS! VIDEO FLAGRANT PE RAZA COMUNEI ANINOASA

CancandB.ro
Read Time:57 Second

 

Flagrant realizat pe raza comunei Aninoasa, unde o masina automacara ce apartine de societatea SERVICII MUNICIPALE TARGOVISTE, cu muncitori ai respectivei societati, sustrage in plina zi banere ce apartin unei asociatii non profit, de pe stalpii ce apartin  SC Electrica SA. Pe surse, cunoastem ca nu exista o solicitare sau acord de a fi date jos, din partea SC Electrica SA.

Aici se ridica cateva intrebari:

Ce cauta o masina a unei societati ce tine de Primaria Municipiului Targoviste sa sustraga banerele de pe stalpii SC Electrica, fara a avea solicitare sau acordul acestora.

Cine a dispus lucratorilor respectivi sa desfasoare acea activitate pe raza comunei Aninoasa, in ce baza?

De ce lucratorii nu sunt echipati corespunzator pentru lucru la inaltime, bazandu-se doar pe hazard sa nu asistam la un accident de munca?

Nu in ultimul rand, cine a dispus activitatea respectiva, in ce baza si unde duc bunurile suatrase?

Cu siguranta, vom avea raspunsurile respective, intrucat cu certitudine institutiile statului se vor autosesiza si vor desfasura activitatile de control conform atributiilor de serviciu.

Va vom tine la curent cu masurile luate intr-un episod viitor…

1 1
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

HOȚII români au furat aproape 12 milioane de euro de la turiștii din Spania

  Mai mulți români, care i-au terorizat pe turiștii britanici din Mallorca, folosindu-se de copii pentru a fura o sumă de aproape 12 milioane de euro, au fost arestați. Autoritățile din Spania au precizat că victimele hoților de buzunare au fost în mare parte britanici și irlandezi și că au […]

Ai un pont ? 0761011011