SURSE JUDICIARE Șeful Poliției Române l-a RUGAT pe Elvis Pian, în BISERICĂ, să scoată mai repede mortul din casă

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 0 Second

Apar informații incredibile despre modul în care Poliția Română tratează preferențial clanurile de interlopi. Pe toată durata pandemiei, românii au primit amenzi colosale, care au fost aplicate neconstituțional, a decis CCR. Fermitatea cu care românii au fost amendați de polițiștii zeloși a dispărut complet în cazul clanului Duduianu, acolo unde poliția s-a umilit de una singură, privind neputincioasă cum sute de interlopi jelesc fără măști și încalcă toate normele de distanțare sociale impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Oamenii legii au dat câteva zeci de amenzi, însă abia după ce presa a relatat o zi întreagă despre înghesuială de la priveghi.

Iar servilismul de care a dat dovadă poliția nu s-a oprit aici.  Conform unor surse judiciare,  în noaptea de 8 spre 9 august, șeful Poliției Sector 5 și șeful poliției Capitalei au mers acasă la Elvis Pian, la ora 2:30. Cei doi l-au rugat pe Elvis Pian să meargă cu ei la o biserică, acolo unde acesta era așteptat de șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu. Vasilescu efectiv l-a rugat pe interlop să își scoată fratele mort mai repede din casă, pentru că poliția se făcea de rușine neluând măsuri de sancționare a interlopilor.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marea Britanie impune CARANTINAREA pentru cetățenii veniți din mai multe țări

Marea Britanie va impune intrarea în carantină pentru o perioadă de 14 zile a tuturor persoanelor venite din Franţa, Olanda, Malta şi alte trei ţări, a anunţat joi ministrul Transporturilor, Grant Shapps. ”Datele arată că trebuie să eliminăm Franţa, Olanda, Monaco, Malta şi insulele Turks, Caicos şi Aruba de pe […]

Ai un pont ? 0761011011