Se cere DEMITEREA Ministrului Educației, Monica Anisie, după gafa „PEPSIGLAS”: Nu e de râs că e analfabetă

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 9 Second
Se cere DEMITEREA Ministrului Educației, Monica Anisie, după gafa "PEPSIGLAS": Nu e de râs că e analfabetă

 

Ministrul Educației, Monica Anisie, a fost aspru criticată după o gafă fără precedent. Mai exact, prezentă într-o emisiune la Antena3, ministrul Educației a pronunțat greșit cuvântul ”plexiglas”. Victor Ponta nu a ratat prilejul și-a sancționat-o pe Anisie, cerând demiterea ei și menționând că ”nu e de râs că e analfabetă”.

Ministrul Educației s-a bâlbâit într-o intervenție la Antena3, încercând să pronunțe cuvântul ”plexiglas”. Monica Anisie a vorbit despre dotarea băncilor școlare cu ”pepsiglas”, iar Victor Ponta nu a ratat prilejul de a o ironiza.

”Așa cum spuneați dvs, să poarte mască, să aibă vizieră sau să fie băncuța dotată cu …pepsiglas, că despre asta este vorba”, a declarat Monica Anisie în emisiunea Esențial, într-o discuție despre siguranța în școli.

Victor Ponta susține că ”nu este de râs că e analfabetă” și cere demiterea Monicăi Anisie.

„Între timp toţi oamenii care suntem normali la cap vrem să ştim dacă trimitem copiii la şcoală dacă se întorc sănătătoşi. Am aflat de la doamna Anisie că rezolvă cu pepsiglas. Dincolo de pepsiglas, cum spune doamna Anisie, sunt şcoli în toată ţara, în care să spui că pui 8 elevi în clasă, că pui pepsiglas cum zice doamna Anisie. Cred că mai bine o remaniază pe doamna Anisie, domnul Orban şi îl pune pe domnul Vanghelie”, a declarat Victor Ponta, la dezbaterile din Parlament.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Datoria externă a României a crescut cu alte 5,57 miliarde de euro în ultimele șase luni

Conform datelor publicate joi de Banca Naţională a României (BNR), datoria externă totală a României a crescut cu 5,57 miliarde euro, la sfârşitul lunii iunie, până la 111,45 miliarde euro, de la 105,87 miliarde euro la 31 decembrie 2019. „În perioada ianuarie – iunie 2020, datoria externă totală a crescut […]

Ai un pont ? 0761011011