Ludovic Orban: La numărul actual de cazuri putem organiza alegeri fără probleme

CancandB.ro
Read Time:37 Second
Ludovic Orban: La numărul actual de cazuri putem organiza alegeri fără probleme

 

Premierul Ludovic Orban susține că organizarea alegerilor locale s-ar putea desfășura fără probleme, dacă se menține actuala rată de infectare cu noul coronavirus.

”Dacă ne uităm la evoluția în ultimele 2 săptămâni putem constata că am reușit să oprim creșterea, ceea ce este extrem de important. Sigur, că orice măsură ia Guvernul, oricâte amenzi dăm, oricâte restricții impunem, avem nevoie de sprijinul populației pentru a stopa răspândirea virusului.

Din punctul meu de vedere, la numărul actual de cazuri, se pot organiza alegerile, nu există niciun fel de problemă. Sunt țări precum Croația sau Polonia care au organizat alegeri prezidențiale sau parlamentare. Dacă toți candidații, toți cei implicați în campanie vor respecta regulile, nu vor fi probleme.”, a spus Ludovic Orban.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Care sunt cele cinci JUDEȚE care nu au înregistrat nici o INFECTARE în ultimele 24 de ore

  Cele mai multe cazuri de COVID-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore în Capitală. La polul opus se află cinci județe, unde nu s-a înregistrat nici o nouă infectare față de ziua precedentă. Cele cinci județe “premiante” sunt Caraș Severin, Covasna, Harghita, Satu Mare și Sălaj. Distribuţia […]

Ai un pont ? 0761011011