Marcel Vela, MESAJ amenințător pentru CLANURILE INTERLOPE: “Suntem cu ochii pe voi”

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 5 Second
Marcel Vela, MESAJ amenințător pentru CLANURILE INTERLOPE: “Suntem cu ochii pe voi”

 

Ministul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis vineri un mesaj amenințător la adresa clanurilor interlope din întreaga țară: „Suntem cu ochii pe voi”

„Am un mesaj pentru clanurile interlope. Suntem cu ochii pe voi.Ne dorim o ţară normală, în care să ne creştem copiii în siguranţă. Avem planuri comune de acţiune cu alte instituţii, strategii ţintite pe grupurile infracţionale. Cetăţenii oneşti nu trebuie să se teamă, suntem o ţară sigură în ceea ce priveşte ordinea publică. Autorităţile statului să aibă maturitateaa pentru ca toţi cetatenii sa se simtă în sigurantaă. Am susţinut faptul că am toleeranţă zero la încălcarea legii, cu atât mai mult dacă avem un angajat care nu ştie de ce parte a baricadei se află”, a transmis Vela, într-o declaraţie la sediul MAI.

La rândul său, secretarul de stat chestor-şef de poliţie Bogdan Despescu a anunţat că în ultimele şapte zile au fost organizate 20 de acţiuni de amploare. ”Astăzi sunt 41 de percheziţii în 11 judeţe pentru combaterea infracţionalităţii. Printre infracţiuni: tâlhărie, braconaj, uz de armă şi alte infraţciuni. Ieri, în urma acţiunilor sub coordonarea procurorilor din Gorj, două persoane prinse în flagrant, având două arme letale, 600 de cartuşe şi o grenadă”, a anunţat Despescu, care a adăugat că astfel de razii ale poliţiştilor vor continua.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avocatul Poporului: “Internarea în spital NU trebuie să fie condiţionată de testarea COVID-19”

  Avocatul Poporului a transmis, vineri, că internarea în spital nu ar trebui condiţionată de testarea COVID-19. În caz contrar, aceasta ar reprezenta ”nu doar un abuz, dar şi un pericol de izbucnire a unor noi focare”. Avocatul Poporului a reacționat astfel după foarte multe reclamaţii şi articole de presă […]

Ai un pont ? 0761011011