Cum s-ar infecta românii pe litoral? Un șef patronat NU crede în eficiența totală a purtatului măștii pe stradă

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 9 Second

Prim-vicepreședintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc, Dragoș Răducan, afirmă că decizia de a impune turiștilor de pe litoral masca de protecție în aer liber după ora 18.00 este bună, teoretic, pentru că principala activitate a turiștilor de acolo ca seara să stea la cozi la înghețată, vată pe băț și kürtőskalács.

Totuși, Dragoș Răducan nu crede, însă, în eficiența totală a purtatului măștii pe stradă deoarece turiștii de pe litoral își scot măștile atunci când consumă deserturile pe faleză.

„Turiștii se amuză spunând că virusul este animal de noapte: până la ora 18 stă și doarme, iar după această oră iese și rânjește agresiv la turiști. Vorbind serios, măsura este bună, pentru că, după ora 18.00, turistul nostru începe să se plimbe, iar românul nu e romantic și nu merge pe faleză sau pe malul mării, ci aglomerează magazinele, chioșcurile, tarabele și locurile unde se vând porumb, kürtőskalács și vată pe băț – atracțiile litoralului”, a spus Dragoș Răducan, pentru Profit.ro.

Șeful patronatului afirmă că deși măsura este bună, va fi doar parțial eficientă, deoarece persoanele care cumpără porumb, kürtős și înghețată trebuie să-și dea jos masca, să mănânce.

„Românul nu prea stă pe băncuță să mănânce, ci mănâncă în mers. Trec unul pe lângă altul pe stradă, fără măști, și pot inhala acest covid agresiv de după ora 18”, a explicat Răducan.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ANALIZĂ Reuters - Motorul economic al Europei s-a gripat: frână puternică în cel mai important sector

Industria auto, mult timp un motor de creştere al Europei Centrale, va fi probabil unul dintre principalele obstacole în calea eforturilor regiunii de a se redresa anul acesta, în urma impactului pandemiei de coronavirus (COVID-19), se arată într-o analiză Reuters. După căderea comunismului în urmă cu trei decenii, producătorii auto […]

Ai un pont ? 0761011011