noiembrie 30, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

VIDEO Arnold Schwarzenegger împlinește astăzi 73 de ani – Cum arată LEGENDARUL sportiv care încă inspiră milioane de culturiști

1 min read
Read Time:1 Minute, 7 Second

Legendarul Arnold Schwarzenegger împlineşte joi 73 de ani. Dacă mulți foști sportivi se luptă cu probleme de greutate, nu e și cazul lui Arnold, care încă trage de fiare. De 7 ori Mr. Olympia, vedetă în blockbusterele de la Hollywood şi guvernator al Californiei, Arnie este dovada vie că visul american există. El este un model și pentru campionii României.

arnold schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger a inspirat mai multe generaţii de oameni, fie că a fost vorba despre cariera de la Hollywood sau ca guvernator al Californiei. Arnold a devenit însă celebru după ce a câştigat concursul Mr. Olympia de 7 ori.

Arnold împlineşte joi 73 de ani. Se antrenează în continuare ca în tinereţe la sala de forţă sau pe bicicletă. El continuă să inspire oameni din întreaga lume să se apuce de culturism şi, pe cei mai pasionaţi, chiar să concureze pe scenă.

„Când l-am descoperit prima oară, eram culturist în devenire. M-a motivat foarte mult, ceea ce într-o pregătire competiţională este extraordinar de important. Mai ales când am văzut filmul lui, Pumping Iron. Ăla m-a convins să continui să concurez şi să continui să fac ceea ce fac!” spune Ovidiu Istrate, dublu campion naţional la culturism juniori 80 kg.

Si Echipa Cancandb.ro ii ureaza „La multi ani!”

https://www.facebook.com/watch/?v=302792814023534

sursa:stiripesurse

 

 

 

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).