Șefa DSP Giurgiu, confirmată cu noul CORONAVIRUS

CancandB.ro
Read Time:35 Second

Șefa DSP Giurgiu, confirmată cu noul CORONAVIRUS

Şefa Direcţiei de Sănătate Publică din Giurgiu a fost confirmată cu noul coronavirus. Din fericire, ea prezintă până în momentul de față o formă ușoară a bolii.

Șefa DSP Giurgiu, Micu Claudia, a fost confirmată cu coronavirus la o zi după ce l-a băgat în carantină forțată pe Președintele Consiliului Județean.

O anchetă epidemiologică a fost deschisă în acest caz de subalternii Claudiei Micu și urmează să fie stabiliți contacții acesteia.

Localitatea Cartojani din județul Giurgiu a fost prima care a fost băgată în carantină începând cu 22 iulie, după ce au fost raportate 32 de persoane infectate cu COVID-19 prin transmitere comunitară, la o populaţie de 3.600 de locuitori.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mascații AU DESCINS la traficanți de droguri din România și Ungaria: 15 persoane au fost reținute

20 de persoane au fost audiate, iar 15 dintre ele reținute, după 19 percheziții făcute de polițiști și procurori DIICOT din Oradea, în România și Ungaria, la persoane suspectate de trafic de droguri, anunță MEDIAFAX. Polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii DIICOT din Oradea, au făcut, miercuri, […]

Ai un pont ? 0761011011