decembrie 6, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Grupul de Investigații Politice: Nicușor Dan a chiulit de la Primărie! Absențe nemotivate de la ședințele Primăriei

2 min read
Read Time:1 Minute, 7 Second

Grupul de Investigații Politice (condus de Mugur Ciuvică, care are apariții la Antena3) a publicat o anchetă în care arată că Nicușor Dan a cam chiulit de la ședințele Primăriei Capitalei. Vă reamintim că Nicușor Dan este susținut de PNL în cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

Nicușor Dan a fost ales în Consiliul General al Municipiului București în iunie 2016. A renunțat la mandatul de consilier în 22 decembrie 2016, după ce a fost ales deputat.

În perioada în care a făcut parte din Consiliul General, Nicușor Dan a lipsit de la 7 din cele 11 ședințe la care ar fi trebuit să participe. 6 din cele 7 absențe au fost nemotivate, se arată în ancheta Grupului de Investigații Politice (GIP).

Potrivit grupului, cât timp Nicușor Dan a fost consilier general, au avut loc 11 ședințe de Consiliu. Nicușor Dan a fost prezent doar la 4 dintre aceste ședințe.

„Consilierul general Nicușor Dan a fost absent de la ședințele din 1 august, 11 august, 29 septembrie, 31 octombrie, 15 noiembrie, 24 noiembrie și 21 decembrie. Cu excepția absenței de la ședința din 11 august, toate celelalte au fost nemotivate, Nicușor Dan chiulind pur și simplu de la serviciu”, se arată în ancheta GIP.

Nicușor Dan este principalul contracandidat al Gabrielei Firea (PSD), în bătălia pentru funcția de primar al Capitalei.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).