Grupul de Investigații Politice: Nicușor Dan a chiulit de la Primărie! Absențe nemotivate de la ședințele Primăriei

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 7 Second

Grupul de Investigații Politice (condus de Mugur Ciuvică, care are apariții la Antena3) a publicat o anchetă în care arată că Nicușor Dan a cam chiulit de la ședințele Primăriei Capitalei. Vă reamintim că Nicușor Dan este susținut de PNL în cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei.

Nicușor Dan a fost ales în Consiliul General al Municipiului București în iunie 2016. A renunțat la mandatul de consilier în 22 decembrie 2016, după ce a fost ales deputat.

În perioada în care a făcut parte din Consiliul General, Nicușor Dan a lipsit de la 7 din cele 11 ședințe la care ar fi trebuit să participe. 6 din cele 7 absențe au fost nemotivate, se arată în ancheta Grupului de Investigații Politice (GIP).

Potrivit grupului, cât timp Nicușor Dan a fost consilier general, au avut loc 11 ședințe de Consiliu. Nicușor Dan a fost prezent doar la 4 dintre aceste ședințe.

„Consilierul general Nicușor Dan a fost absent de la ședințele din 1 august, 11 august, 29 septembrie, 31 octombrie, 15 noiembrie, 24 noiembrie și 21 decembrie. Cu excepția absenței de la ședința din 11 august, toate celelalte au fost nemotivate, Nicușor Dan chiulind pur și simplu de la serviciu”, se arată în ancheta GIP.

Nicușor Dan este principalul contracandidat al Gabrielei Firea (PSD), în bătălia pentru funcția de primar al Capitalei.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Traian Băsescu, după ieșirea fără precedent a lui Klaus Iohannis la adresa PSD: 'Îmi e greu să îl înțeleg. Eu le dădeam una peste ceafă miniștrilor'

România a ajuns la aproape 1.400 de cazuri zilnice de noi infectări cu coronavirus din cauza politicienilor din PSD, este concluzia la care a ajuns președintele Klaus Iohannis, care a lansat atacuri fără precedent la adresa social-democraților. Predecesorul său de la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu, consideră că Iohannis greșește când […]

Ai un pont ? 0761011011