decembrie 1, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Medicul Adina Alberts acuză o manevră a USR: ‘Doamna Clotilde Armand este unul dintre creierele care îndeamnă la fraudă’

2 min read
Read Time:1 Minute, 19 Second

Medicul Adina Alberts acuză USR că încearcă să fraudeze alegerile prin îndemnarea propriilor simpatizanți să declare că au domiciliul în București. Oferind un exemplu din Sectorul 4, Adina Alberts afirmă că este vorba despre o strategie aplicată peste tot de USR, acuzând candidata USR pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand.

„Iată ce manevre va folosi doamna Clotilde Armand ca să fie votată la Sectorul 1!

Știți cum se face, fiecare partid se adună în ședințe ample în care liderii stabilesc strategia de campanie electorală a candidaților. În urma unei astfel de ședințe, USR a descoperit „strategia perfectă” pentru sectorul 4, pentru a-l concura pe primarul Daniel Băluță, care este preferat de peste 70% dintre cetățeni.

Și priviți delirul:

„Fă-ți viză de flotant sau buletin de București și votează unde contează! Ai posibilitatea să îți faci viză chiar și în ziua votului”, îndeamnă USR. Vă imaginați că această strategie se aplică la modul general – atât în București, cât și în țară. Ce mai contează că e ilegal să încurajezi traseismul electoral? Ce mai contează că îndemni oamenii să declare în mod fals locul de domiciliu?…

Dragii mei, acest partid este în DELIR TOTAL! Iar cei care sunt în spatele acestor aberații sunt, de fapt, cei pe care îi vedeți acum pe afișele electorale. Doamna Clotilde Armand este, pe lângă “singurul bebeluș alb dintr-o maternitate din Guadalupe”, și unul dintre „creierele” USR care îndeamnă la fraudă.

Vă amintiți ieșirile publice ale dnei Armand de acum 4 ani, cu privire la posibile fraude electorale “cu microbuzul”?!

Câtă ipocrizie!”, scrie Adina Alberts pe Facebook.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).