ianuarie 16, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Breaking News: Restaurantul ce functioneaza in fosta cantina a COS Targoviste – nunta de aproximativ 200 de persoane in incinta restaurantului, in plina pandemie de CORONAVIRUS

2 min read
Read Time:1 Minute, 26 Second

In aceasta seara, am primit de la un cititor un material video filmat ce prezinta in flagrant incalcarea legii de catre un patron de restaurant de pe raza municipiului Targoviste.

In timp ce in toata tara ,autoritatile anunta faptul ca zilnic se inregistreaza cifre record de contaminari cu virusul COVID 19, ca nu mai sunt paturi in sectiile ATI dim spitale, in municipiul Targoviste, patronii unui restaurant transformat din fosta Cantina a COS Targoviste, isi vad liniatit de bussines, organizand nunti cu peate 200 de persoane in incinta restaurantului, asigurand paza la exterior cu o firma de paza privata.

Ne intrebam retoric, unde sunt echipele mixte de 30-50 de politisti, jamdarmi,mascati,DSP, DSVSA, si alte forte perticipante cu care autoritatile ne-au obisnuit sa cutreiere vitejeste terasele Targovistei, amandand fara mila lipsa mastilor sau distantarea sociala, facand controlul caselor de marcat sau a curateniei bucatariilor rrspectivelor terase, fara insa a deranja se pare patronii acestui restaurant.

Care sa fie de fapt realitatea , cine asigura protectia patronilor acestui restaurant, de isi permit ca in timp de criza medicala iatorica sa incalce prevederile lwgale si sa organizeze evenimente de 200-300 de persoa e in incinta restaurantului.

Pe surse, se pare ca patronui se laida cu protectie de la reprezentantii partidului de guvernamant in teritoriu.Oare asa sa fie?
Ne vine greu sa credem asa ceva, mai ales ca premierul tarii, domnul Ludovic Orban, ar avea stiinta de asa c3va si nu ar diapune masuri de varifixare, control si sanctionare.

In ideea ca nu vom mai asista la astfel de incalcari flagrante ale legii, va prezentam si.materialul videofilmat, avand convingerea ca institutiile responsabile se vor autosesiza si vor dispune masurile legale ce se impun.

0 1
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
100 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).