Ministrul Marcel Vela face anchetă cu privire la acuzațiile privind traficul de țigări de la Piața Reșița/ UPDATE: Reacția lui Constantin Negoiță

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 6 Second

Ministrul Marcel Vela face anchetă cu privire la traficul de țigări de la Piața Reșița.

UPDATE: Într-un punct de vedere transmis prin avocați redacției, Constantin Negoiță neagă acuzațiile sunt total neadevărate și îi dăunează grav imaginii – VEZI AICI.

Cazul Pieței Reșița din Sectorul 4, despre care presa a scris că s-ar afla sub ”coordonarea comisarului Constantin Negoiță”, a devenit un veritabil rai al traficului de țigări de contrabandă, a ajuns în atenția ministrului Marcel Vela. Acesta a confirmat astăzi că știe de problemele din această piață și a dezvăluit că a început o anchetă în acest sens.

Într-o discuție cu jurnaliștii, Marcel Vela a arătat faptul că oamenii din subordinea sa verifică posibile legături ale familiei comisarului Constantin Negoiță cu acte infracționale. „Am demarat o anchetă. Din primele informații pe care le am, într-adevăr cineva din familia unui polițist administrează acea piață și verificăm posibilele legături cu acte infracționale. Este o anchetă în acest sens în Piața Reșița”, a declarat Marcel Vela, ministrul de interne.

De-a lungul timpului, atât Poliția Locală a Sectorului 4, cât și Poliția Națională, au confiscat în nenumărate rânduri cantități impresionante de țigări din această piață. De altfel, după eradicarea acestui flagel din Piețele Sudului și Progresul, singurul loc din sectorul 4 unde se mai vând țigări netimbrate este Piața Reșița.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident grav pe raza comunei Dragomiresti

Accident grav pe raza comunei Dragomiresti, respectiv pe drumul ce leaga localitate Dragomiresti de Geangoiesti. Din primele date, un autoturism a iesit în părți carosabile, raspurnandu-se, o persoană este ranita gravă. Cauza probabila, este neadaptarea vitezei la conditiile de tobe. Se realizează cercetarea la fata locului

Ai un pont ? 0761011011