Turiștii se înghesuie în apă, deși e steagul roșu arborat. Salvamar: Vin să dea declarații pe propria răspundere că ei intră în mare

CancandB.ro
Read Time:51 Second

Este vânt puternic pe litoral, iar din cauza riscului mare de înec, salvamarii au arborat steagul roșu în această dimineață. Turiștii se calcă în picioare pe plajă și în apă și ignoră atât regulile de distanțare, cât și avertismentul acestora. 

„Este plin de turiști. Nu țin cont de distanțare, nu țin cont de avertizările noastre, că le vrem binele. Devin violenți, recalcitranți, nu știm cum să mai facem față la această situație.

Nu țin cont de pericole, de steaguri, că e interzis intratul în apă, fac ce vor.

Spun că dacă au plătit hotelul, trebuie să intre în apă, vin să dea declarații pe propria răspundere că ei trebuie să intre în apă, invocă fel și fel de motive.

Turiștii scoși din apă au devenit violenți, au venit la centrul de salvamar că vor să dea declarație pe propria răspundere că intră în apă chiar dacă e steag roșu.

Aleea pe care trebuie să intre echipajul SMURD e plină de turiști”, a declarat la Digi24 șeful Serviciului Salvamar Eforie, Gelu Vătămănescu.

sursa:digi24

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Continentul african se desprinde încet. Oamenii de știință spun că se naște un nou ocean

Continentul african se desprinde încet, iar oamenii de știință spun că acest lucru ar duce la nașterea unui nou ocean, scrie nbcnews.com. Continentul african a făcut obiectul studiilor din punct de vedere al mișcărilor tectonice, în ultimele decenii. Cele mai recente măsurători prin satelit ajută oamenii de știință să înțeleagă mai […]

Ai un pont ? 0761011011